Nombre

Email

Asunto

Tu mensaje

Winc Creative Hub

C/ París 207, 1º 2ª
08008 Barcelona (Spain)
T. +34 93 414 19 20
info@wincreativehub.com

Parlar amb adolescents: El Pep i La Clara

Parlar amb adolescents: El Pep i La Clara
julio 6, 2016 Wincreativehub
laclara.info

El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya promou dos programes web 2.0 per a adreçar-se als adolescents per tal de parlar amb ells sobre el consum de drogues.

Una línia de pensament molt interessant que parteix de la base que el que cal fer és fomentar la reflexió sobre el consum més que posicionar-se en el SI o el NO. Anys d’experiència demostren que, intentar reduir el consum de drogues entre els adolescents mitjançant la prohibició i la criminalització del consum, no fa més que crear-ne l’efecte invers.

Així podem veure com aquests dos programes: http://www.elpep.info i http://laclara.info parlen obertament sobre el consum de drogues i dels riscos associats provocant la reflexió dels adolescents.

Els continguts de comunicació han estat creats a través de la co-creació amb els mateixos destinataris. Continguts a les plataformes web, creació d’audiovisuals, difusió en les Xarxes Socials.

Ara estem promovent una campanya anomenada «Juga les teves cartes”: una baralla de cartes personalitzada amb missatges que provoquen la reflexió sobre el consum.

Què millor que parlar-ne mentre fem una partida de pòquer!

Comments (0)

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*